IT Weekend

Тренировъчен лагер за IT специалисти

IT Weekend 2017

IT Weekend


Автоматизирано
тестване на софтуер

6 - 8 октомври 2017 г.
Хотел "Дипломат Плаза"
гр. Луковит

Събитието приключи.

 Още информация


Лидерство и изграждане на екипи

13 - 15 октомври 2017 г.
Хотел "Астреа Спа"
гр. Хисар

Събитието приключи.

 Още информация


Ефективен
мениджмънт


20 - 22 октомври 2017 г.
Хотел "Енира Спа"
гр. Велинград

Събитието бе отменено.

 Още информация

Developing and Testing Secure, Reliable and Efficient Software

24-26 ноември 2017 г.
Хотел "Бистра и Галина"
гр. Русе

Събитието приключи.

 Още информация

Какво е IT Weekend?


TL;DR

Прекарваме уикенд на малки групи от 15-20 души, запознаваме се, хапваме, пийваме, говорим на различни теми, забавляваме се, научаваме нови неща и се прибираме.

По-подробно...

IT Weekend е експеримент, в който група IT специалисти се събират извън София за уикенд и обсъждат технически проблеми, възможности за подобряване на ефективността от работата си, меки умения и други теми, които ги интересуват, обменят знания помежду си, забавляват се, завързват нови контакти и научават нови неща. Някои наричат подобни срещи "meetup", други - "симпозиум", трети - "тренировъчен лагер". IT Weekend не е нито едно от тези неща, но комбинира елементи от всички тях.

За повечето хора и организации в IT сферата не е проблем служителят да отиде на обучение. Проблем е да го няма в офиса. За тях би било идеално, ако обученията се провеждат през почивни дни. От друга страна, хората ценят уикендите си и предпочитат да ги прекарат с близките и семействата си, релаксирайки и забавлявайки се. IT Weekend бяга от традиционните обучения, конференции и други подобни събития, като дава възможност на хората да дойдат сами или с близките си, да се обучават и да отпочинат едновременно, като извлекат максимума от уикенда си.

Искам да участвам!


Действай!

Нужно е само да попълниш формата за регистрация. Отнема около 10 минути.

До три работни дни ще получиш потвърждение и как да преведеш парите.

Може ли да участвам в повече от един IT Weekend?

Можеш. Дори ще ти направим допълнителна отстъпка, ако дойдеш на два или повече уикенда.

Може ли да съм сам в стая?

Можеш. Срещу доплащане.

Може ли да взема партньор или семейство с мен?

Можеш. Срещу доплащане.

Може ли да взема домашния си любимец?

За съжаление повечето хотели в България не предлагат тази възможност. Може да се свържеш с персонала на хотела и да попиташ за конкретния случай, но като цяло отговорът е "не".

Има ли програма на събитието?

Да. Лекциите и лекторите ще станат ясни с течение на времето, а останалата част от програмата формираме на място. Това е изключително ефективен начин да подхванем интересни теми за разговор и да продължим с това, което най-силно вълнува групата, свързано с професионалните им задачи и интереси.

Искам да кандидатствам като лектор на IT Weekend.

Супер. За всяко едно събитие даваме Въведи темата, която искаш да представиш във формата за регистрация. В случай, че те изберем, ще получиш 20% отстъпка от цената.

Колко души от една и съща фирма могат да присъстват?

До трима на уикенд. За нас е важно да има хора с различен опит, който да бъде обменен и това е причината да въведем това ограничение. Ако искате да проведем подобно събитие за всички служители във Вашата фирма, пишете ни на info (кльомба) it-weekend.com.

Колко струва, какво включва и как се плаща?

Виж подробности на съответната страница на събитието. Приемаме плащания по банков път и чрез ePay. Издаваме фактури по ЗДДС. Има опция да издадем отделна фактура за доплащанията и работодателят да покрие частично разходите, съобразно неговия бюджет.

Организатор